Ons aanbod

Wat kunnen wij? Veel! Maar we kennen ook onze beperkingen en daarom hieronder een opsomming van waar we ons mee bezig houden.

Webdesign

Hoewel we voornamelijk websites bouwen in WordPress, hebben we ook kennis van Ariadne CMS voor compleet custom made omgevingen.
Het aanpassen van bestaande thema’s, het schrijven van plugins het configureren van sites voor het gebruik door beginners en gevorderden is allemaal geen probleem.

Webshops

We hebben kennis van en ervaring met WOOcommerce en PRESTAshop. Daarnaast hebben we plugins geschreven om direct te koppelen aan externe webwinkels voor de verkoop van producten.

SEO en Analytics

We hebben kennis van de juiste inrichting van websites voor een goede score in zoekmachines, het gebruik van Analytics voor een overzicht van het gebruik van uw site. Dit alles zonder te vervallen in “black hat” methodes.

Hosting

We hosten onze eigen sites en bieden die service ook aan derden. Hierbij kunnen we dan zorg dragen voor upgrades van WordPress, plugins en thema’s.  Veiligheid en het up-to-date zijn van de software is bij ons in goede handen.

Andere webapplicaties

Mocht u behoefte hebben aan iets anders dan een website dan kunnen we in overleg zien wat we voor u kunnen betekeken. Binnen WordPress kan er veel, zonder WordPress nog veel meer. Laat het ons weten en we gaan in overleg met u opzoek naar een oplossing.